Professionele ICT ondersteuning.

Ben je op zoek naar ICT ondersteuning of hulp bij computer problemen?

Kies voor continuïteit en ontzorg je ICT problemen

We zijn allemaal steeds meer afhankelijk van een goed werkend computersysteem. Het is dan ook belangrijk dat alles vlot blijft werken… Misschien heb je verschillende computers binnen je bedrijf die een goede werking en bedrijfscontinuïteit moeten verzekeren of misschien heb je maar één enkele laptop om je offertes of e-mails te lezen. Niets waar je je meer aan ergert dan wanneer het plots niet meer werkt.

Rare foutmeldingen op je scherm, trage computer of laptop, of een ander probleem?

Door een jarenlange ervaring beschik ik over een zeer uitgebreide vakkennis. Computers of laptops hebben dan ook geen diepe geheimen meer, al word ik soms nog wel eens op de proef gesteld, maar dat zijn dan weer uitdagingen waarin ik m’n tanden zet. Ik werk zeer oplossingsgericht omdat ik weet hoe belangrijk computers geworden zijn binnen een bedrijf. De uitval van één enkele computer kan de werking van een firma helemaal verstoren. Stel je voor dat je geen e-mails, offertes of facturen meer kan versturen of ontvangen, of dat die ene machine nu geen werkopdrachten meer kan verwerken en daardoor de productie stilvalt.

Hulp of ondersteuning ter plaatse of vanop afstand.

Voor het oplossen van problemen zijn er 2 mogelijkheden, afhankelijk van de situatie en de aard van het probleem. Er kan zowel ter plaatse gekomen worden als vanop afstand hulp verleend worden. Vooral kleinere problemen zijn vaak efficiënter en sneller verholpen vanop afstand, terwijl grotere en complexere problemen of netwerk gerelateerde problemen enkel ter plaatse of on-site kunnen onderzocht en opgelost worden.

Waarbij ik je kan helpen

  • Onafhankelijk advies

  • Windows en Apple systemen

  • Hard -en Software problemen

  • Printers

  • Backup oplossingen

  • Netwerk – Lan – WiFi

  • Security

Hulp vanop afstand

Klik op de afbeelding om de tool te downloaden

Klik op de afbeelding om de tool te downloaden.

Kiezen voor een persoonlijke aanpak

Voor gelijk werk probleem kan je bij mij terecht en ben je verzekerd van een persoonlijk aanpak. Geen dure woorden maar een efficiënte en doeltreffende werkwijze op maat van jouw behoefte. Soms zit je met vragen, of bijvoorbeeld iets praktischer of vlotter zou kunnen werken, hoe je tijd kan besparen voor jezelf of je werknemers.

Ik doe m’n best om voor jou een praktijkgerichte oplossing uit te werken. Heb je nood aan een nieuwe computer of printer? Dan ga ik via gerichte vragen op zoek naar een toestel die geschikt is voor jouw taken en binnen jouw budget past.