Dienstverlening in jouw regio

Als zelfstandige of KMO heb je geen tijd of interesse om zelf je computerproblemen uit te zoeken. Laat je daarom ontzorgen en zoek iemand met de juiste kennis en ervaring om je bij te staan.

Korte afstand, snelle service!

Ik werk vanuit m’n woonplaats te Adegem (Maldegem) en werk vooral in de regio Meetjesland, Brugge, Knokke. Door me te focussen op een regionale dienstverlening kan ik ook zeer snel ter plaatse zijn en ingrijpen wanneer het er toe doet. Zo ben jij als klant ook verzekerd van een vlotte service. Jij wil immers kunnen vertrouwen op een kwalitatieve en snelle tussenkomst wanneer er zich een probleem voordoet met je computer, laptop, netwerk, printer…

Vlot werken, dat is tijd en geld besparen.

Door mijn ervaring en kennis weet ik als geen ander het belang van een goed werkend ICT infrastructuur. Voor jouw zaak is elk computerprobleem er één teveel. Je wil immers geen tijd verliezen en je vooral kunnen concentreren op de activiteiten van je bedrijf.

Ook als particulier wordt een computer of laptop steeds belangrijker. De dag dat de computer ergens in een aparte ruimte stond te wachten tot iemand hem opstartte is al helemaal verleden tijd. De computer of smartphone heeft vandaag de dag een prominente rol in onze samenleving.

Kiezen voor een persoonlijk aanpak.

Door met mij samen te werken kies je voor een persoonlijke aanpak. Ik maak graag tijd voor je vrij en luister naar je verhaal. Ik vind het steeds fascinerend om ondersteuning te geven aan bedrijven en te ontdekken in welke sector zij actief zijn, of wat ze construeren.

Het is belangrijk dat er een match is. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit een goede samenwerking ten goede komt, zodat er vertrouwensrelatie ontstaat tussen mij en de klant.

Ik denk ook met je mee. Vaak vertellen klanten me waar ze tegenaan lopen of waarmee ze veel tijd verliezen. Door in dit proces mee te stappen komen er soms mooie oplossingen naar boven waardoor ze tijd kunnen besparen of veel vlotter kunnen werken.

Professionele computer ondersteuning in jouw regio

Adegem, Maldegem, Eeklo, Sint-Laureins, Kaprijke, Assenede, Oosteeklo, Evergem, Sijsele, Damme, Knokke-Heist, Zeebrugge,  Brugge, Oedelem, Beernem, Oostkamp, Aalter, Ursel, Knesselare, Zomergem, Lievegem, Aardenburg, Sluis, Eede, Assebroek

Overtuigd? Zin om samen te werken?