Logo WijMakenJouwWebsite - Webdesign en computer ondersteuning

Herstellen en installeren van computers en oplossen andere computer problemen,

voor KMO’s, zelfstandigen en particulieren.

Heb je problemen met je computer waardoor je niet meer optimaal kan werken en bijgevolg kostbare tijd verliest?

Niets is vervelender dan een laptop of desktop die niet meer presteert.

Er moet niet veel mis gaan om je besturingssysteem te laten sputteren want een computer is afhankelijk van heel wat hardware en software.

Meer dan 25 jaar ervaring met computerreparaties

Hier bij WijMakenJouwWebsite houden we wel van een uitdaging, al hebben computer nog maar weinig geheimen. Toch worden we af en toe, dankzij nieuwe besturingssystemen zoals Windows 11, nog getriggerd met nieuwe problemen.

Hardware, software, printers. Jij wil als klant dat alles perfect en snel werkt. Dat begrijpen we!

Nieuwe toestellen

Wij zijn geen computerwinkel en hebben geen stock. De markt is veel te veranderlijk en er zijn anderen die hier beter in zijn. Daarom werken wij op een alternatieve maar eerlijke manier naar onze klanten.

Jij zegt ons waar je naar op zoek bent, bv laptop om te werken, desktop voor tekeningen te maken, een tablet voor je kinderen. Wij gaan aan de hand van die informatie op zoek naar een geschikt toestel voor jou.

Hiervoor werken we heel vaak samen met Coolblue.

Coolblue levert heel snel, heeft een grote voorraad en levert een goede dienst na verkoop. Zo werken wij al jaren snel, vlot maar vooral ook onafhankelijk van merken en bijgevolg zijn onze klanten tevreden en geholpen.

Snelle service

Omdat we computers nu helemaal niet meer kunnen missen, doen we ons best jouw niet onnodig te laten wachten op een herstelling. Bij grotere problemen kan er steeds gekeken worden om een vervangtoestel aan te leveren.

Duidelijke afspraken

Goede afspraken maken tevreden klanten. We kunnen uiteraard niet toveren maar een eerlijke en onafhankelijke analyse kunnen we wel maken. Jij wordt als klant steeds duidelijk geïnformeerd zodat je als klant vervolgens geen onverwachte rekening krijgt.

Wanneer er onderdelen moeten vervangen worden zal je hier altijd vooraf van verwittigd worden. Wij zullen ook nooit data of harde schijven wissen zonder hier vooraf bevestiging van hebben te ontvangen.

Computerhulp vanop afstand

Stel dat je computer plots raar doet of je kan plots niet meer afdrukken, dan wil je uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden.

Soms is het niet nodig dat hiervoor iemand ter plaatse komt en kunnen wij vanop afstand jouw computer of laptop overnemen.

Bijgevolg is er geen verplaatsing nodig en kunnen we je vaak sneller van dienst zijn zodat je veel vlugger geholpen bent.

Hiervoor maken wij gebruik van Anydesk. Dit kan je als klant gratis downloaden en installeren.