Zaakvoerder Wij Maken Jouw Website

Mijn naam is Kwinten Bottelberghe, wonende te Adegem, Maldegem (Meetjesland), gelukkig getrouwd met Karen Foré en papa van 3 flinke knapen. Al sinds m’n kinderjaren ben ik geïnteresseerd in alles wat technologie betreft, of het nu motoren of computers zijn.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van de natuur. Of dit nu wandelend of peddelend is, dat maakt me niet zoveel uit. Ook een ritje met de motor of luisteren naar muziek, daar geniet ik van en met 3 zonen is er ook wel altijd iets te beleven of te doen.

Omdat er soms vaak wat stress met onze job gepaard gaat, compenseer ik dit door op tijd buiten te komen en te ontspannen.

Wie is Kwinten Bottelberghe

Kwinten Bottelberghe, zaakvoerder Wij Maken Jouw Website

Mijn missie

Via Wijmakenjouwwebsite wil ik bedrijven en particulieren een oplossing aanbieden voor het ontwikkelen van hun website of webshop, ondersteuning op vlak van ICT en grafisch werk en drukwerk in hun huisstijl. Het maakt niet uit groot of klein. Alles is bespreekbaar, zolang de klant zich er maar goed bij voelt.

Ik vind het heel belangrijk dat klanten die niet enkel kiezen voor een product maar vooral een keuze maken vanuit hun gevoel. De klant moet het gevoel hebben dat we elkaar aanvullen en dat we op dezelfde golflengte zitten voor wat betreft de ontwikkeling of ondersteuning van hun diensten.

Computers fascineerden me snel

Op m’n 13 jaar kochten we onze eerste computer, een Windows 95. Mensen die zich dit systeem herinneren zullen weten dat dit heus geen foutloos systeem was. Een harde schijf van 800mb was toen heel wat… Er waren dus wel regelmatig wel wat problemen die moesten opgelost worden. Een vriend van m’n vader had veel computerkennis en hielp me daarbij. Tevens leerde hij me dat een computer niet bijt en al vlug durfde ik steeds meer en meer zelf doen.

Toen de computer niet meer snel genoeg was, besloot ik er eentje zelf samen te stellen. Gelukkig steunden mijn ouders me hier in want dat was toen vaak nog zoeken naar winkels die een ruim aanbod onderdelen hadden.

Ik mag dus gerust stellen dat ik tijdens m’n tienerjaren heel wat uren versleten heb aan mijn computer.

Ik volgde een opleiding elektronica maar had geen zin om na m’n middelbaar hierin verder te studeren en verkoos een richting Multimedia en Communicatie Technologie.

Dankzij m’n hogere studies en ruime werkervaring in de IT sector beschik ik over een ruime bagage aan kennis over hoe computers en het internet nu echt werkt. Zo maakte ik reeds websites toen alle code nog manueel moest ingetikt worden. Wanneer je er bij stil staat heeft dit een enorme evolutie doorlopen, gelukkig maar!

Technologie staat nooit stil

Het internet is zo snel in ontwikkeling dat het moeilijk is om als bedrijf of zelfstandige ‘gevonden’ te worden op zoekpagina’s zoals Google. Daarom is het van groot belang dat uw activiteiten gevisualiseerd zijn op het internet.