Computer ondersteuning door Wij Maken Jouw Website

Wij Maken Jouw Website

Computerondersteuning voor zelfstandigen en KMO

Computerondersteuning

Ondersteuning nodig bij je computer of netwerk? Zie hieronder een greep van de diensten waarop je beroep kan doen:

  • Onafhankelijk advies

  • Windows en Apple systemen

  • Hard -en Software problemen

  • Printers

  • Backup oplossingen

  • Netwerk – Lan – WiFi

  • Security

Professionele ICT ondersteuning.

Ben je op zoek naar ICT ondersteuning of hulp bij computer problemen?

Kies voor continuïteit en ontzorg je ICT problemen

We zijn allemaal steeds meer afhankelijk van een goed werkend computersysteem. Het is dan ook belangrijk dat alles vlot blijft werken… Misschien heb je verschillende computers binnen je bedrijf die een goede werking en bedrijfscontinuïteit moeten verzekeren of misschien heb je maar één enkele laptop om je offertes of e-mails te lezen. Niets waar je je meer aan ergert dan wanneer het plots niet meer werkt.

Rare foutmeldingen op je scherm, trage computer of laptop, of een ander probleem?

Door een jarenlange ervaring beschik ik over een zeer uitgebreide vakkennis. Computers of laptops hebben dan ook geen diepe geheimen meer, al word ik soms nog wel eens op de proef gesteld, maar dat zijn dan weer uitdagingen waarin ik m’n tanden zet. Ik werk zeer oplossingsgericht omdat ik weet hoe belangrijk computers geworden zijn binnen een bedrijf. De uitval van één enkele computer kan de werking van een firma helemaal verstoren. Stel je voor dat je geen e-mails, offertes of facturen meer kan versturen of ontvangen, of dat die ene machine nu geen werkopdrachten meer kan verwerken en daardoor de productie stilvalt.

Hulp of ondersteuning ter plaatse of vanop afstand.

Voor het oplossen van problemen zijn er 2 mogelijkheden, afhankelijk van de situatie en de aard van het probleem. Er kan zowel ter plaatse gekomen worden als vanop afstand hulp verleend worden. Vooral kleinere problemen zijn vaak efficiënter en sneller verholpen vanop afstand, terwijl grotere en complexere problemen of netwerk gerelateerde problemen enkel ter plaatse of on-site kunnen onderzocht en opgelost worden.

Kiezen voor een persoonlijke aanpak

Voor gelijk werk probleem kan je bij mij terecht en ben je verzekerd van een persoonlijk aanpak. Geen dure woorden maar een efficiënte en doeltreffende werkwijze op maat van jouw behoefte. Soms zit je met vragen, of bijvoorbeeld iets praktischer of vlotter zou kunnen werken, hoe je tijd kan besparen voor jezelf of je werknemers.

Ik doe m’n best om voor jou een praktijkgerichte oplossing uit te werken. Heb je nood aan een nieuwe computer of printer? Dan ga ik via gerichte vragen op zoek naar een toestel die geschikt is voor jouw taken en binnen jouw budget past.

Hulp vanop afstand

Anydesk als tool om hulp vanop afstand te kunnen bieden.

Overweeg je om met mij samen te werken, maar wil je nog wat meer informatie? Hier kun je ervaringen van mijn klanten lezen.

Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren

Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren

Overweeg je om met mij samen te werken, maar wil je nog wat meer informatie? Hier kun je ervaringen van mijn klanten lezen.

In hoeverre heeft mijn opdracht en service aan de verwachtingen voldaan? Waarom?
Helemaal voldaan

Hoe heb je mij of mijn diensten als ICT deskundige ervaren?
Prima

Hoe ervaar je onze samenwerking?
Uitstekend

Shanna Elskens, Hairytale

In hoeverre heeft mijn opdracht en service aan de verwachtingen voldaan? Waarom?
Verwachtingen volledig ingelost! Snelle service en correcte vraagprijs.

Hoe ervaar je onze samenwerking?
Uitstekend

In hoeverre heeft mijn opdracht en service aan de verwachtingen voldaan? Waarom?
Ben heel tevreden

Hoe heb je mij of mijn diensten als ICT deskundige ervaren?
Heel aangenaam

Hoe ervaar je onze samenwerking?
Uitstekend

Houwenhuyse Johan, Parket Johan

In hoeverre heeft mijn opdracht en service aan de verwachtingen voldaan? Waarom?
Volgens mij prima, alles werd uitgevoerd volgens de afspraak. De planning werd ook gevolgd en dit is als klant steeds aangenaam.

Hoe heb je mij of mijn diensten als ICT deskundige ervaren?
Prima, het is ook altijd aangenaam om met de chef/eigenaar te kunnen werken/spreken

Hoe ervaar je onze samenwerking?
Uitstekend

Fredy, Beke Kerk

Kwinten doet voor ons al enkele jaren de ICT ondersteuning binnen ons bedrijf. Aangezien enkele belangrijke machines verbonden zijn met het netwerk is het voor ons belangrijk dat alles operationeel blijft.

We zijn tevreden van de samenwerking en de uitgevoerde opdrachten worden voltooid volgens onze verwachtingen: kennis van zaken, snelle afhandeling, orde, etc