Overige IT diensten waarvoor je bij WijMakenJouwWebsite terecht kan.

Ook andere IT gerelateerde zaken worden door wijmakenjouwwebsite.be behandeld . Dit kan gaan van grafische oplossingen zoals het ontwerpen van drukwerk [Flyers, Banners, advertenties, etc] tot de pure IT hardware [installatie en configuratie computers, printers, Wifi oplossingen, netwerk]

Digitale nieuwsbrief als krachtig communicatiemiddel

Wat ook een krachtig communicatiemiddel is, is het gebruik van digitale nieuwsbrieven (via mailchimp of andere platformen). Deze kunnen gekoppeld worden aan de website, maar kunnen evengoed als apart systeem toegepast worden.

Ik maak hiervoor gebruik van het MailChimp platform. Het ontwerp van de nieuwsbrief kan van vrij eenvoudig tot complex opgebouwd worden. De beste oplossing is een Responsive ontwerp. Hierbij wordt de layout van de nieuwsbrief aangepast naar de schermgrootte van de abonnee. Zo krijgt deze steeds de informatie op zijn best te lezen.

Het is trouwens ook mogelijk een bepaalde logica op te bouwen zodat een bepaalde mailketting ontstaat. Voor sommige activiteiten kan dit zeer nuttig zijn. Het vergroot de betrokkenheid met je klanten.

Wat de vraag of het probleem ook is, vragen staat vrij en ik ben er vrij zeker van dat ik je zal kunnen helpen.

Via professionele software zoals Photoshop, Illustrator in combinatie met digitale fotografie kan mijn creativiteit op volle toeren draaien.

Op die manier jouw bedrijf voorzien worden van het mooiste visitekaartje, uitnodiging, affiche of dergelijke.

Er wordt met een vaste partner gewerkt die al het drukwerk digitaal verwerkt. Zo kan je als klant profiteren van een correct informeren rondom leveringstermijnen en wordt je gegarandeerd dat het afgewerkt product van uitstekende kwaliteit is.

Heb je een vraag rond een bepaalde opdracht of ben je op zoek naar een specifiek product met daarop het logo of bedrijfsactiviteit, neem dan zeker contact op.

Wat zijn de voordelen van een nieuwsbrief?

Via een digitale nieuwsbrief kan je als bedrijf:

  • de klanten van tijd tot tijd informeren over je activiteiten
  • lijsten bijhouden van ingeschreven klanten
  • ‘oude klanten’ nieuwsgierig maken en ‘herwinnen’
  • een systeem opzetten op bijvoorbeeld een extra mail te sturen naar een bepaalde doelgroep
  • de nieuwsbrief en het inschrijven koppelen aan de website
  • etc

Door de jarenlange ervaring in de IT sector beschik ik over heel veel technische know-how. Er kan ook ingestaan worden voor de basic IT taken.

Dit kan variëren van de installatie van Desktop, Laptop, Tablet, Printer tot het opzetten van een (draadloos) netwerk.

Heb je nood aan iemand met een deskundige visie, contacteer me dan zeker en vast.