WAAROM OOK JIJ EEN PROFESSIONELE WEBSITE NODIG HEBT

GELOOFWAARDIGHEID

Uw zaak wordt veel geloofwaardiger – Mensen zoeken tegenwoordig alles online. Als uw zaak nog geen professionele website heeft, zullen potentiële klanten eerder contact leggen met een zaak die wel een website heeft

BESPAAR TIJD EN GELD

Op termijn zal je er geld mee besparen – Je zou kunnen denken “ik heb geen budget voor een professionele website”, maar eigenlijk zou het moeten zijn “ik kan het me niet veroorloven er geen te hebben”. Een goede website is jouw uithangbord en jouw gratis marketing op het internet.

INFORMEER

Informeer jouw klanten – Een website is de ideale manier om jouw klanten te informeren over nieuwe producten, diensten, promoties of events. Via blog berichten kan je tips aanreiken en maak je toch een foutje, dan kan je dit zelf heel eenvoudig rechtzetten. Een website is veel meer dan een online brochure. Wat dacht je van YouTube video’s, eBooks of andere media waarmee je klanten kan overtuigen van jouw diensten?

BEREIKBAARHEID

Een website is altijd bereikbaar – In tegenstelling tot een fysieke zaak is een website ook buiten de kantooruren toegankelijk, 24u/24u – 365 dagen per jaar. Bezoekers kunnen via het contactformulier vragen stellen, inschrijven of online afspraken maken. Via een webshop kan je producten verkopen terwijl je gesloten of op reis bent. De klant wenst de dag vandaag steeds verder geholpen worden. Een professionele website is modulair opgebouwd zodat al deze zaken mogelijk zijn.

MARKTBEREIK

Verruim uw professionele horizon – Het internet verbind iedereen van overal ter wereld. Dit zorgt er voor dat je klanten van overal in de wereld kan aantrekken.

TOON JOUW TALENT

Toon jouw talent! – Het maakt niet uit in welke sector je actief bent, je hebt talent en het mag gezien worden. Door gebruik te maken van foto’s, video of audio kan je die talenten laten uitblinken. Ervaringen van klanten kunnen nieuwe klanten overhalen.

Je hebt reeds een website vanaf 1000 euro

Er is reeds een professionele website vanaf 1000 euro.

Uiteraard is het na verloop van tijd mogelijk de bestaande website verder uit te breiden naar een complexere of uitgebreidere website of webshop.

Er wordt steeds via hetzelfde framework gewerkt omdat het enorm betrouwbaar en moduleerbaar is. Wanneer je kiest voor een samenwerking met wijmakenjouwwebsite.be ga je akkoord met deze werkwijze.

Wanneer je kiest voor een pakket zoals hieronder beschreven en je wil er nog extra’s bij, dan wordt dit gerekend per uurtarief van 60 euro per uur.

 • Responsive design: aangepast voor smartphones en tablets

 • Eigen beheer van de content

 • Professionele mailbox(en) met @jouwdomeinnaam

 • Snel online

Foto’s en tekst dienen aangeleverd te worden door de klant. Indien je graag over professionele foto’s wil beschikken kan ik hiervoor doorverwijzen naar een bevriende fotograaf. Indien de tekst niet kan worden aangeleverd kan dit ook in regie geschreven worden door WijMakenJouwWebsite.

Werkwijze

Het maken van een website begint bij de keuze voor een juiste domeinnaam voor uw zaak of activiteit. Het is namelijk via deze domeinnaam dat de mensen jouw website zullen zoeken en bezoeken.

Het vormt ook de basis voor evt mailadressen. Gebruik van gmail of hotmail adressen vormen vaak een afknapper en komen niet zo professioneel over als een mailadres gekoppeld aan jouw website.

Je kan het best de domeinnaam registreren bij de webhosting provider, omdat alles dan samen zit.

Uiteraard kan dit ook allemaal voor jou gedaan worden. Na jaren ervaring weet ik als geen ander welke bedrijven de beste services bieden voor het hosten van websites.

Na het kiezen van een webhosting en domeinnaam kan er aan de slag gegaan worden met het maken van de website. Dit wordt steeds in overleg met de klant gedaan. Er worden ideeën voorgesteld en uitgewisseld zodat we beide goed weten welke richting we uitgaan rond layout, kleur, look & feel van de website.

Zo is het belangrijk te bepalen uit hoeveel pagina’s de website zal bestaan, welke inhoud je wenst weer te geven (tekst, foto’s, shop, enz), eventuele koppelingen met sociale media (facebook, instagram, twitter, enz)

TELEFONISCH

EMAIL

WERKUREN

9:00h – 18:00h
ma – vrij

TELEFONISCH

+32 471 78 68 21

EMAIL

contact@wijmakenjouwwebsite.be

WERKUREN

9:00h – 18hMa – Vrij
ma – vrij

Onderhoud en beheer

Nadat de website afgewerkt is kan je als klant zelf instaan voor het bijwerken van de informatie op je website. Het is echter belangrijk dat ook het framework (de technologie waarop de website werkt) ook af en toe een onderhoud krijgt. Zo blijft de website optimaal beveiligd werken en vermijd je eventuele problemen.

Je moet rekenen dat de website 3 keer per jaar dient gecontroleerd en bijgewerkt te worden. Dit is echter afhankelijk van de complexiteit en grootte van de website. Dit zijn meestal kleine interventies en deze worden in regie uitgevoerd. Ik raad ook steeds aan dat er bij die gelegenheden ook steeds een backup genomen wordt van de website. Die backup wordt dan offline bewaard. Zo kan jij steeds op je 2 oren slapen.

Klanten die kiezen voor een professionele website of een webshop hebben het voordeel dat er dagelijks een online backup genomen wordt. Zo kan er bij een probleem snel teruggegrepen worden naar de vorige versie.

De prijs voor het onderhoud bedraagt 70 euro, tenzij anders vooraf gecommuniceerd.

Mogelijke opties

Leuke of interessante aanvullingen voor een website kunnen zijn:

 • de integratie van een online boekingssysteem
 • dynamische foto galerijen
 • integratie van sociale media (Facebook, Instagram, Twitter)
 • beoordelingen van klanten
 • gekoppeld nieuwsbriefsysteem
 • webshop
 • etc