Website laten maken? Bekijk het portfolio.

Ben je op zoek naar een website bouwer om je eigen zaak op het internet te plaatsen en zo meer klanten en uiteindelijk meer omzet aan te trekken?

Een webdesigner die met je meedenkt? Iemand die niet bang is van een uitdaging? Daarvoor ben je bij WijMakenJouwWebsite aan het juiste adres.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten voor KMO’s en zelfstandigen waardoor je alvast wat idee├źn kan opdoen.

Wij maken alle websites met de onder andere de volgende eigenschappen:

  • Responsieve layout. Het beeld past zich aan naar het formaat van het toestel, bijvoorbeeld smartphone, tablet, laptop of desktop.
  • Beheer zelf je inhoud of content. Als klant bij WijMakenJouwWebsite krijg je toegang tot je website zodat je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen.
  • Veiligheid. Wij voorzien de website van een SSL certificaat zodat jouw bezoekers zien dat ze veilig en betrouwbaar surfen. Bovendien beveiligen we de omgeving tegen hackers of ander misbruik.
  • Schaalbaar. Ben je pas gestart en heb je nog geen nood aan een grote uitgebreide website? Geen nood. Je kan steeds probleemloos uitbreiden en vervolgens extra functionaliteiten toevoegen.

Zo wordt ook jouw project opnieuw een digitaal visitekaartje waarop je fier kan zijn!